Vidanjare fose septice

Când este nevoie de vianjare ?
Atunci cand toaletele, fosele septice refuleaza sau scurgerile incep sa faca zgomote ciudate, inseamna ca fosa septica este plina. In functie de o serie de factori, fosa dumneavoastra trebuie vidanjata la 1-3 ani pentru a va asigura ca va functiona corect
Ce facem ?
Serviciul septic Activ Clean Serv srl operează cu autoutilitare mici IVECO DAILY cu rezervor de 4 sau 5 mc moderne și eficiente pentru a finaliza treaba într-o manieră profesională curată. Tehnicianul nostru de serviciu cu experiență va veni în locația dvs. pentru a vă deschide capacul rezervorului și a vidanja fosa septică. În timp ce rezervorul este deschis, verificăm dacă există defecțiuni sau deteriorare a sistemului. Deasemenea avem in dotare masini pentru desfundare canalizare si spalare dren cu jet de apa.
Inspectia fosei septice a drenului si canalizarii Cumpărarea unei case
Înainte de a cumpăra o casă nouă cu o fosa septica, în mod normal, este necesar să fie facuta o verificare de catre un specialist pentru a cunoaste starea fosei si a drenului care este esential in functionarea fosei septice sau a staiei de epurare . Indiferent dacă este instalata o fosa septica noua sau este deja o fosa septica pe proprietate noi va putem oferi detalii despre functionarea acesteia
Programe de întreținere a sistemului septic Protejați-vă investiția
Sistemul dvs. de tratare a apei uzate la fața locului reprezintă o investiție semnificativă pe care ar trebui să o protejați. Lăsarea unei fose septice să functioneze fără întreținere și vidanjare regulată va duce la probleme. Acest lucru poate provoca dureri de cap, precum și reparații costisitoare.
Întreținere periodică
Activ Clean Serv SRL vă poate recomanda și programa golirea fosei septice sau serviciile de întreținere obișnuite care vă vor asigura că sistemul septic funcționează întotdeauna optim.
Serviciile de urgență
Urgențele se pot întâmpla oricând În cazul în care aveti probleme cu fosa septica și un instalator va face reparațiile, este posibil ca acesta sa va recomande golirea si spalarea fosei septice. Inundațiile la subsol pot apărea oricând! Inundațiile apar cel mai des în timpul ploilor mari sau a zăpezii topite rapid primăvara, dar poate apărea chiar și pe vreme uscată.
Suntem aici sa ajutam
Indiferent de situație, ACTIV CLEAN SERV SRL este aici pentru a vă ajuta! De la urgențe septice la servicii de pompare ape uzate sau pluviale din subsoluri vă putem oferi ajutorul de care aveți nevoie. Prestam servicii atat in regim de urgenta, cat si in baza unui contract, la intervale de timp stabilite in functie de necesitati.
 • review rating 5  Respect

  thumb Ovidiu Silaghi
  10/31/2019
 • review rating 5  Foarte prompti si punctuali. Vin la orice ora, inclusiv sambata noaptea! Foarte seriosi! RECOMAND!

  thumb Jidavu Lucian
  1/24/2020
 • review rating 5  Cea mai serioasă firmă , patronul muncește cot la cot cu angajații . Înlocuire țevi canalizare afară la -17 grade , noaptea. Mii de mulțumiri , nu am crezut ca există oameni atât de minunați. Multumesc din suflet de ajutor.Recomand cu toată încrederea.

  thumb Vicki Leea
  1/17/2020
 • review rating 5  Cea mai serioasă firmă. Oameni curați, respectuosi, profesioniști.Mulțumesc. Recomand cu căldură

  thumb Cristian Deac
  1/27/2020
 • review rating 5  Cei mai serioși și prompți, chiar dacă e duminica dimineața ora 5 au răspuns la telefon și au venit Recomand

  thumb Nagy Csaba
  1/26/2020

Hai sa rezolvan urmatorul tau proiect

Echipa de interventii Activ Clean Serv va sta la dispzitie non stop in Cluj-Napoca si toate zonele limitrofe